Neptun Boat
Tours
Destinacije

Otok Plavnik i njegove skrivene čari

Plavnik island

Rezervirajte svoje mjesto za jednodnevni izlet brodom

Naš jednodnevni izlet brodom završava povratkom prema Krku gdje pristajemo u luku Krk oko 17:30 sati. Rezervirajte svoje mjesto i dopustite nam da vaš dan bude obogaćeni novim iskustvima i nezaboravnim trenucima!

Gdje se nalazi otok Plavnik?

Otok Plavnik, smješten u okviru Grada Krka, nalazi se u blizini otoka Cresa, stvarajući slikoviti spoj prirodnih ljepota i kulturne baštine na čarobnom Jadranu.

premium bootstrap themes

O flori i fauni otoka Plavnika

Otok Plavnik dom je raznolikog biljnog i životinjskog svijeta. Na otoku se mogu vidjeti bjeloglavi supovi koji lete iznad plavetnila mora te ptice selice, dok podmorje obiluje raznolikim ribama i koraljima. Na otoku Plavniku živi ukupno 31 vrsta ptica. Otočki ekosustav naglašava važnost očuvanja prirode te odražava njegovu ulogu u očuvanju morskog okoliša. Akvatorij između Plavnika i Cresa prirodno je stanište dupina, a posebno ih se često može susresti uz ribogojilište kraj Plavnika.

Kulturna baština na otoku Plavniku

Također, otok Plavnik nosi duboko ukorijenjenu kulturnu baštinu koja seže sve do antičkih vremena. Plavnik nudi aktivnosti za svaki ukus pa tako možete istraživati ruševine crkve sv. Jurja ili uživati u kupanju i šetnji prirodom.

Istražite otok Plavnik s jednodnevnim izletom brodom

Uz naš jednodnevni izlet brodom omogućujemo vam nezaboravno iskustvo gdje se isprepliću prirodna ljepota i povijest koju nam otok Plavnik pruža.

Što posjetitelji kažu o našem
jednodnevnom izletu brodom?

Najbolje iskustvo s najboljom ekipom!
"Najbolje iskustvo u Krku! Nevjerojatna mjesta i prekrasno more! Vrijeme je jako dobro organizirano, dovoljno vremena da se vidi i uživa u svakoj plaži! Sjajna posada broda, policija, fini i nasmijani! Na brodu ima dovoljno mjesta!"
Sole G.
Blago koje ne postoji :)
"Bilo je odlično. Kapetan je bio vrlo draga i karizmatična osoba. Tura je bila prekrasna, nezaboravno iskustvo. Osim toga, kava koju su nudili bila je vrhunska. Hvala!"
Monika K.
Nevjerojatno iskustvo
"Nevjerojatno iskustvo za odrasle i djecu. Prava mini avantura u kojoj ćete moći vidjeti ili još bolje doživjeti netaknuti, mirni djelić hrvatske obale (jedan od njenih skrivenih dragulja). Najljubaznija posada na otoku odvest će vas, ugostiti i pripremiti ukusan ručak s roštilja uz salatu i desert..."
Vanja N.
Vrh. Preporučujemo!
"Definitivno najbolji brod i posada u Hrvatskoj 👍 Bili smo na brodu s 2 male djece i ručak je bio doživljaj 🤩..."
Patrick B.
Jako lijepo putovanje!
"Tijekom intimnog putovanja brodom Doria od grada Krka do otoka Plavnika, vidjeli smo divlje supove, velike ribe, divili se pogledu, kupali se u nevjerojatno čistoj vodi na malim šarmantnim plažama, jeli ukusnu večeru i ostacima hranili galebove u letu . Marko - iznimno simpatičan..."
Paulina M.
Put brodom
"Odličan izlet brodom Doria oko Plavnika. Uživali smo u kupanju na skrivenim plažama i ugodnoj vožnji."
Ivan Z.