Neptun Boat
Tours
Destinacije

Skriveni dragulj – Plava špilja na otoku Krku

Plava špilja Krk

Rezervirajte svoje mjesto za jednodnevni izlet brodom

Naš jednodnevni izlet brodom završava povratkom prema Krku gdje pristajemo u luku Krk oko 17:30 sati. Rezervirajte svoje mjesto i dopustite nam da vaš dan bude obogaćeni novim iskustvima i nezaboravnim trenucima!

Gdje se nalazi Plava špilja?

Slikoviti otok Krk skriva nevjerojatne prirodne dragulje, a jedan od njih nalazi se na susjednom otoku Plavnik i krije se pod nazivom – Plava Špilja.

premium bootstrap themes

O Plavoj špilji

Plava špilja predstavlja remek djelo majke prirode te pruža nevjerojatno iskustvo. Skrivena je u podnožju strmih stijena do koje se može doći samo brodom, ulaskom u Plavu špilju primijetit ćete igru svjetlosti koja stvara plavi odsjaj u moru. Sunčeva svjetlost prolazi kroz otvoren svod, reflektirajući se u more gdje nastaju plave nijanse u kojima možete uživati opuštajući se na maloj, skrivenoj plaži unutar špilje.

Otkrijte Plavu špilju na jednodnevnom izletu brodom

Plava špilja je vrlo popularno odredište za dnevne izletnike, zbog toga vas pozivamo da ne propustite ovo čarobno iskustvo i ukrcate se na naš jednodnevni izlet brodom.

Što posjetitelji kažu o našem
jednodnevnom izletu brodom?

Najbolje iskustvo s najboljom ekipom!
"Najbolje iskustvo u Krku! Nevjerojatna mjesta i prekrasno more! Vrijeme je jako dobro organizirano, dovoljno vremena da se vidi i uživa u svakoj plaži! Sjajna posada broda, policija, fini i nasmijani! Na brodu ima dovoljno mjesta!"
Sole G.
Blago koje ne postoji :)
"Bilo je odlično. Kapetan je bio vrlo draga i karizmatična osoba. Tura je bila prekrasna, nezaboravno iskustvo. Osim toga, kava koju su nudili bila je vrhunska. Hvala!"
Monika K.
Nevjerojatno iskustvo
"Nevjerojatno iskustvo za odrasle i djecu. Prava mini avantura u kojoj ćete moći vidjeti ili još bolje doživjeti netaknuti, mirni djelić hrvatske obale (jedan od njenih skrivenih dragulja). Najljubaznija posada na otoku odvest će vas, ugostiti i pripremiti ukusan ručak s roštilja uz salatu i desert..."
Vanja N.
Vrh. Preporučujemo!
"Definitivno najbolji brod i posada u Hrvatskoj 👍 Bili smo na brodu s 2 male djece i ručak je bio doživljaj 🤩..."
Patrick B.
Jako lijepo putovanje!
"Tijekom intimnog putovanja brodom Doria od grada Krka do otoka Plavnika, vidjeli smo divlje supove, velike ribe, divili se pogledu, kupali se u nevjerojatno čistoj vodi na malim šarmantnim plažama, jeli ukusnu večeru i ostacima hranili galebove u letu . Marko - iznimno simpatičan..."
Paulina M.
Put brodom
"Odličan izlet brodom Doria oko Plavnika. Uživali smo u kupanju na skrivenim plažama i ugodnoj vožnji."
Ivan Z.