Neptun Boat
Tours
Destinacije

Biser obale – uvala Krušija

Krušija Bay Krk

Rezervirajte svoje mjesto za jednodnevni izlet brodom

Naš jednodnevni izlet brodom završava povratkom prema Krku gdje pristajemo u luku Krk oko 17:30 sati. Rezervirajte svoje mjesto i dopustite nam da vaš dan bude obogaćeni novim iskustvima i nezaboravnim trenucima!

Kako doći do uvale Krušija?

Uvalu Krušija najljepše ćete doživiti tijekom izleta brodom dolazeći s morske strane, ali do uvale također vodi cesta sa središta otoka.

premium bootstrap themes

Upoznajte čari uvale Krušija

Kanal Krušija sa -113 metara najdublja je točka na cijelom Kvarnerskom zaljevu. Na ovom se mjestu održava međunarodno natjecanje u ronjenju na dan Adriatic Depth Trophy. Uvala Krušija predstavlja idilični raj za sve zaljubljenike netaknute prirode, pruža očaravajući pejzaž bistroga mora i šumovite obale. Najpopularnija je uvala na otoku Plavniku koja privlači turiste, kupače i nautičare. Ispod raskošnih krošnji drveća naći ćete drvene stolove i klupe idealne za odmor ili piknik.

Istražite uvalu Krušija

Ako volite istraživati, možete iskoristiti priliku prošetati kamenom stazom uz uvalu Krušija kroz stoljetnu hrastovu šumu. Naići ćete na kamene napuštene kuće koje su nekoć služile pastirima kao smještaj te stare ruševine napuštene kapelice Svetog Duha.

Uživajte u uvali Krušija na našem jednodnevnom izletu brodom

Uvala Krušija, svojom jedinstvenom ljepotom i mirnom atmosferom poziva vas da doživite nezaboravne trenutke tijekom jednodnevnog izleta brodom.

Što posjetitelji kažu o našem
jednodnevnom izletu brodom?

Najbolje iskustvo s najboljom ekipom!
"Najbolje iskustvo u Krku! Nevjerojatna mjesta i prekrasno more! Vrijeme je jako dobro organizirano, dovoljno vremena da se vidi i uživa u svakoj plaži! Sjajna posada broda, policija, fini i nasmijani! Na brodu ima dovoljno mjesta!"
Sole G.
Blago koje ne postoji :)
"Bilo je odlično. Kapetan je bio vrlo draga i karizmatična osoba. Tura je bila prekrasna, nezaboravno iskustvo. Osim toga, kava koju su nudili bila je vrhunska. Hvala!"
Monika K.
Nevjerojatno iskustvo
"Nevjerojatno iskustvo za odrasle i djecu. Prava mini avantura u kojoj ćete moći vidjeti ili još bolje doživjeti netaknuti, mirni djelić hrvatske obale (jedan od njenih skrivenih dragulja). Najljubaznija posada na otoku odvest će vas, ugostiti i pripremiti ukusan ručak s roštilja uz salatu i desert..."
Vanja N.
Vrh. Preporučujemo!
"Definitivno najbolji brod i posada u Hrvatskoj 👍 Bili smo na brodu s 2 male djece i ručak je bio doživljaj 🤩..."
Patrick B.
Jako lijepo putovanje!
"Tijekom intimnog putovanja brodom Doria od grada Krka do otoka Plavnika, vidjeli smo divlje supove, velike ribe, divili se pogledu, kupali se u nevjerojatno čistoj vodi na malim šarmantnim plažama, jeli ukusnu večeru i ostacima hranili galebove u letu . Marko - iznimno simpatičan..."
Paulina M.
Put brodom
"Odličan izlet brodom Doria oko Plavnika. Uživali smo u kupanju na skrivenim plažama i ugodnoj vožnji."
Ivan Z.