Neptun Boat
Tours
Destinacije

Zlatna plaža i njene posebnosti

Golden beach Krk

Rezervirajte svoje mjesto za jednodnevni izlet brodom

Naš jednodnevni izlet brodom završava povratkom prema Krku gdje pristajemo u luku Krk oko 17:30 sati. Rezervirajte svoje mjesto i dopustite nam da vaš dan bude obogaćeni novim iskustvima i nezaboravnim trenucima!

Kako doći do Zlatne plaže?

S obzirom na njenu poziciju koja omogućuje očuvanje netaknute prirode, do Zlatne plaže moguće je doći samo morskim putem.

premium bootstrap themes

Po čemu je Zlatna plaža dobila ime?

Zlatna plaža, mjesto je bez ikakvog sadržaja, okruženo prirodom i vertikalnim liticama što omogućuje potpuni mir i pravo ljetno opuštanje. Glavna atrakcije ove plaže je njen naziv, Zlatna plaža dobila je ime po pijesku zlatne boje i stijenama o koje se reflektira sunčeva svjetlost što stvara bajkoviti, zlatni odsjaj.

Posjetite Zlatnu plažu na našem jednodnevnom izletu brodom

Rezervirajte svoje mjesto i uputite se na jednodnevni izletom brodom gdje će Zlata plaža okružena modrim morem nadmašiti sva vaša očekivanja!

Što posjetitelji kažu o našem
jednodnevnom izletu brodom?

Najbolje iskustvo s najboljom ekipom!
"Najbolje iskustvo u Krku! Nevjerojatna mjesta i prekrasno more! Vrijeme je jako dobro organizirano, dovoljno vremena da se vidi i uživa u svakoj plaži! Sjajna posada broda, policija, fini i nasmijani! Na brodu ima dovoljno mjesta!"
Sole G.
Blago koje ne postoji :)
"Bilo je odlično. Kapetan je bio vrlo draga i karizmatična osoba. Tura je bila prekrasna, nezaboravno iskustvo. Osim toga, kava koju su nudili bila je vrhunska. Hvala!"
Monika K.
Nevjerojatno iskustvo
"Nevjerojatno iskustvo za odrasle i djecu. Prava mini avantura u kojoj ćete moći vidjeti ili još bolje doživjeti netaknuti, mirni djelić hrvatske obale (jedan od njenih skrivenih dragulja). Najljubaznija posada na otoku odvest će vas, ugostiti i pripremiti ukusan ručak s roštilja uz salatu i desert..."
Vanja N.
Vrh. Preporučujemo!
"Definitivno najbolji brod i posada u Hrvatskoj 👍 Bili smo na brodu s 2 male djece i ručak je bio doživljaj 🤩..."
Patrick B.
Jako lijepo putovanje!
"Tijekom intimnog putovanja brodom Doria od grada Krka do otoka Plavnika, vidjeli smo divlje supove, velike ribe, divili se pogledu, kupali se u nevjerojatno čistoj vodi na malim šarmantnim plažama, jeli ukusnu večeru i ostacima hranili galebove u letu . Marko - iznimno simpatičan..."
Paulina M.
Put brodom
"Odličan izlet brodom Doria oko Plavnika. Uživali smo u kupanju na skrivenim plažama i ugodnoj vožnji."
Ivan Z.